Anyák napi kreatív workshop a Pekedliben Veszprémben - ládika festés, natúrkozmetium készítés
ANYÁK NAPI ALKOTÓ workshop ládika festés és natúr kozmetikum készítésével
Kik a Piktorella és a Krémlabor háziasszonyai: Borka és Eszter összefogtunk és egy KREATÍV ÉLMÉNY WORKSHOPOT álmodtunk meg NEKTEK!
Arra gondoltunk, hogy ünnepeljük meg az anyák napját. Készítsünk szívhez szóló ajándékokat édesanyánknak, nagymamánknak, vagy akár saját magunknak.
Mi azaz Borka és Eszter szeretünk természetes alapanyagokkal dolgozni, ezért úgy állítottuk össze a programot, hogy amit készítünk az ne csak szép legyen, használható és illatos hanem a fenntarthatóság jegyében szülessenek kezünk alatt a csodák.
Gyere el erre az alkalomra lányoddal, barátnőddel, anyukáddal vagy ajándékozd meg magadat egy pár óra kreatív alkotással.
A workshop első részében egy praktikus, fakkos ládikát fogunk színbe burkolni. Illatos HH krétafestéket használunk és minden lépésnél segítek, trükköket mutatok, hogy könnyedén fesd meg álmaid ládikáját.
Amíg mi átrendezzük a műtermet laborrá, addig a részvevők egy kis frissítővel és falatkákkal nyerhetnek új erőt a workshop második részére.
Ha még nem készítettél otthon kozmetikumot, akkor ideje, hogy kipróbáld! A ládikákat megtöltjük, az édesanyáknak szánt ajándékokkal: keverünk testápolót, arckrémet.
A kozmetikumkészítő program alatt egy igazi laboratóriumban érezheted magad és megtanulhatod, hogy miként lehet valóban egészséges káros anyagoktól mentes kencéket készíteni.
A kész krémek valóban nagyon hasonlítanak a drogériában kapható társaikhoz, azonban csupa természetes összetevőkből állnak és nem tartalmaznak felesleges adalékanyagokat.
Helyszín: Pekedli Veszprém, Rákóczi Ferenc u. 1, 8200
A Worskhop ára: 19900 Ft
A Workshopot minimum 6 fő jelentkezésével tudom megtartani.
A maximum létszám: 10 fő
Jelentkezés Tavas Eszternél
Bármilyen kérdésed van, több információra van szükséged, keress bizalommal: 06203579336-info@kremlabor.hu
Várunk szeretettel: Borka és Eszter
piktorella.com , kremlabor.hu