Mutasd meg kedvenc látnivalódat a Balaton-felvidékről!

Az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület fotópályázatot hirdet. A fotópályázat során olyan fotókat várunk, melyek az egyesület működési területén (https://eltetobalatonfelvidek.hu/fogalommagyarazat/#d2) készültek és bemutatják annak szépségét és egyediségét, egy természeti vagy épített látnivalón keresztül.

Mutassátok meg mit jelent számotokra a Balaton-felvidék!

 

A fotópályázaton bárki részt vehet, maximum 3 alkotással, a kikötés csak annyi, hogy a fotók az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület működési területén készüljenek.

A képek minimum elvárt felbontása: 3508×2480, 300dpi

A fotók beküldési határideje 2022.05.31. (kedd), melyeket a kozpont@balatonleader.hu e-mail címre várunk. Ha a fotók a megadott minimumnál nagyobb méretben készülnek, egyéb módokon (pl. wetransfer, mammutmail stb.) is eljuttathatók e-mail címünkre. A képek beküldésekor kérjük az alkotó nevét, a fotó címét, a helyszínt és az időpontot feltűntetni.

A pályázat határidejének lejárta után a beérkezett fotók felkerülnek a Facebook oldalunkra, ahol online szavazással és egy szakmai zsűri által fog eldőlni a rangsor. A legjobb alkotásokat értékes ,,A Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék” védjegyes ajándékokkal díjazzuk, melyet az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület irodájában vehetnek majd át a nyertesek. 

 

Részvételi feltételek:

A pályázat nyitott, azon bárki részt vehet életkortól és lakóhelytől függetlenül. A képek beküldése e-mail-en keresztül történik a kozpont@balatonleader.hu címre. A nevezéshez szükséges adatok: név, lakcím, elérhetőség. A beérkezett fotókat későbbiekben az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület szabadon felhasználhatja a kép szerzőjének neve feltüntetésével. A szerzők a kép beadásával tudomásul veszik a pályázati feltételeket.

Adatvédelmi tájékoztató a résztvevők számára
Kedvezményezett tájékoztatja a résztvevőket, hogy az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (GDPR)-ben foglalt előírásoknak maradéktalanul megfelel, továbbá a fotópályázat során (név, cím, elérhetőség) birtokába jutott személyes adatokat kizárólag a jogszabályban előírt dokumentációs kötelezettségének biztosítása érdekében továbbítja és tartja nyilván, azt egyéb célokra nem használja, harmadik fél számára át nem adja. A fotók beküldésével a résztvevő az adatvédelmi tájékoztatót elfogadja.