Turisztikai műhelymunka Halimbán

Az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület önálló tevékenységei közé tartozik az egyesület működési területéhez kapcsolódó turisztikai kínálat népszerűsítése.

Az elmúlt időszakban az egyesület 10 virtuális térségre osztotta működési területét, és felülvizsgálatra kerültek a meglévő túraútvonalak.

A Magyar Vidék Minősége Egyesület szervezésében megrendezésre kerülő ,,Turisztikai kínálat túraútvonalas jellegű letisztázása” című műhelymunkák segítik, hogy az egyesület turisztikai kínálata és túraútvonalai naprakészek legyen és hiteles információt adjanak a térségben található túraútvonalakról.

A Halimbán tartott műhelymunkán bemutatásra került az egyesület megújult turisztikai honlapja és azok a marketing anyagok, melyek tovább segítik a turisztikai kínálat népszerűsítését. Négy évszakra vonatkozóan elkészültek a turisztikai ajánlóink, melyek nem csak túralehetőségeket, de védjegyeseinket is bemutatják. Ezenfelül új szóróanyagok és kisfilmek is bemutatják a térségben elérhető látnivalókat és programlehetőségeket.

A műhelymunka során bemutatásra kerültek Kovácsné Véber Eszter által a Halimbán található túraútvonalak, melyek közül az egyiket mi magunk is bejártuk az előadások és a helyi termékkóstolót követően.

Forrás: https://eltetobalatonfelvidek.hu/turisztikai-muhelymunka-halimban/